Om oss


Stian Søgaard. Stripet pelamide Foto: Tonje Lunde

Født:    1989
Yrke:    Barneveileder i Slemmestad BHG
Bosted: Asker

Stian er primusmotor. En art og allround fisker, som er over gjennomsnittet glad i å fiske. Han er alltid på jakt etter en ny spennende art. Fisker etter alt fra arter som veier under grammet og oppover til stanga knekker. Ingen fisk er for liten eller for stor. Fisker etter alt mulig fra havet og opp til fjells.

Sitat: "Satt i bånnproppen?"Chris André Martinsen. Piggskate Foto: Stian Søgaard

Født:    1983
Yrke:    Selger Bilxtra Moss
Bosted: Råde

Chris den store kløna i klubben. Han en art og allround fisker. Han sier ikke nei til en fisketur eller to hvis han får lov av kjærringa. Kjører også gjerne land og strand rundt med båten på slep etter nye arter på ukjente steder. Er ikke store pytten som skal til før han sitter på kne, med rumpa i været og en stang med microkrok i hånda, mens han jakter på noe nytt.

Sitat: "Det er sikkert bare Hvitting"Dano Andby. Gjedde Foto: Stian Søgaard

Født:    1988
Yrke:    Montør i GK Norge
Bosted: Asker

Dano sier ikke nei til en fisketur hvis han får sitte på, og har barnepass. Han er en predator fisker. Fisker etter fisk som spiser fisk. Her er det kun stor fisk som gjelder. Hender vi får lurt han med på meitefiske. Weekend, øl, telt og store wobblere er ord Dano liker å høre.

Sitat: " Det er Loch ness"Daniel Andersen. Småflekket rødhai Foto: Anders Kristoffersen

Født:    2000
Yrke:    Medarbeider i Skien fiske og fritid
Bosted: Skien

Nykommeren i klubben. En ivrig gutt som elsker artsfiske. Daniel er alltid gira på en fisketur. Jakter etter nye arter og perser hele tiden. Er han ikke på tur drømmer han om det. Lukter det fisk på Bussen så er Daniel der.

Sitat: " Er detta Mysis?"Nils Christian Møll Bjørnestad. Gjedde Foto: Stian Søgaard

Født:    1990
Yrke:   Arbeidsledig (fisker på heltid)
Bosted: Rollag

Nils fisker hovedsakelig etter ørret,abbor og Gjedde. Han er kjent for å få stor fisk. Er det noen som aldri mister motivasjonen så er det Nils. Sier heller aldri nei til å fiske noe nytt. Er det fisk i vannet, kan den fiskes. Godt med en knært på tur.

Sitat: "Alt er mulig!"
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Bloggarkiv